Top TSX varastot ostaa syyskuussa 2022

On syyskuu 2022, ja TSX on tulessa! Tässä ovat viisi parasta osaketta, joita kannattaa ostaa Toronton pörssistä tässä kuussa. Jos aiot sijoittaa osakkeisiin, jotka laskevat saada tulosi joka viikko, niin olet oikeassa paikassa fortum osakkeet on annwer, no nappaa linkki ja katso.

Top viisi osakkeita ostaa Toronton pörssissä tässä kuussa

1. Magna International Inc. (TSE:MG) Magna International on yksi maailman suurimmista autoteollisuuden osien toimittajista, ja se on massiivinen yhtiö, jolla on paljon tarjottavaa sijoittajille. Yhtiön osakkeet ovat olleet viime kuukausina nousukiidossa, ja ne näyttävät edelleen hyvältä sijoituskohteelta syyskuussa 2022.

2. BlackBerry Ltd. (TSE:BB) BlackBerry on toinen suuri yhtiö, joka on kääntämässä kurssiaan. Aikoinaan hallitseva älypuhelinvalmistaja on kamppaillut viime vuosina, mutta sen osakkeet ovat olleet nousussa syyskuussa 2022. BlackBerry on riskialtis sijoitus, mutta se voi maksaa hyvin sijoittajille, jotka ovat valmiita ottamaan riskin.

3. Maple Leaf Foods Inc. (TSE:MFI) Maple Leaf Foods on kanadalainen elintarvikeyhtiö, joka tunnetaan parhaiten lihatuotteistaan. Yhtiön osakkeet ovat nousseet viime kuukausina, ja ne näyttävät edelleen hyvältä sijoitukselta syyskuussa 2022.

4. Canadian National Railway Company (TSE:CNR) Canadian National Railway on yksi maailman suurimmista rautatieyhtiöistä. Yhtiön osakkeet ovat olleet viime kuukausina nousussa, ja ne näyttävät edelleen hyvältä sijoitukselta syyskuussa. 5. Nova Scotia Power Inc. (TSE:NSP) Nova Scotia Power on yleishyödyllinen yhtiö, joka toimittaa sähköä Nova Scotiaan, Kanadaan. Yhtiön osakkeet ovat olleet viime kuukausina nousussa, ja ne näyttävät edelleen hyvältä sijoitukselta syyskuussa 2022.

5. Nova Scotia Power Inc. (TSE:NSP) Nova Scotia Power on yleishyödyllinen yhtiö, joka tarjoaa sähköä Nova Scotiaan, Kanadaan. Yhtiön osakkeet ovat olleet viime kuukausina nousussa, ja ne näyttävät edelleen hyvältä sijoitukselta syyskuussa 2022.

Nämä ovat vain muutamia monista hienoista osakkeista, joita kannattaa ostaa TSX:stä syyskuussa 2022. Kun osakemarkkinat ovat hyvässä vauhdissa, sijoittajilla on paljon mahdollisuuksia tehdä kunnon voittoja. Joten, mitä sinä odotat? Lähde ulos ja aloita sijoittaminen!