6 vinkkiä pokerin huonoihin voittoihin

Bad beatit ovat osa pokeria. Et voi välttää niitä, etkä voi menestyä ilman, että opit käsittelemään niitä. Löydä parhat bitcoin-kasino parhaista tarjouksista ja bonuksista.!

Tässä kuusi vinkkiä pokerin bad beatin käsittelemiseen:

1. Älä ota sitä henkilökohtaisesti

Bad beat ei ole henkilökohtaista. Se on vain osa peliä. Älä ole vihainen tai järkyttynyt. Hyväksy se ja jatka eteenpäin.

2. Älä pelaa tunteella

Emotionaalinen pokeri on resepti katastrofiin. Kun olet kallistustilassa, teet huonoja päätöksiä ja teet todennäköisemmin virheitä. Pysy rauhallisena ja keskittyneenä, äläkä anna huonon rytmin vaikuttaa peliisi.

3. Tarkista käsi

Käytä muutama minuutti käden tarkistamiseen huonon lyönnin jälkeen. Mitä olisit voinut tehdä toisin? Mitä voit oppia kokemuksesta? Käytä sitä oppimismahdollisuutena parantaaksesi peliäsi.

4. Älä mieti sitä

Älä mieti bad beatiä. Se on ohi, etkä voi sille mitään. Älä anna sen kallistaa sinua tai vaikuttaa peliisi. Siirry vain eteenpäin ja keskity seuraavaan käteen.

5. Jatka pelaamista

Paras tapa käsitellä huonoja lyöntejä on jatkaa pelaamista. Mitä enemmän pelaat, sitä enemmän käsiä näet, ja sitä paremmat mahdollisuutesi voittaa. Pokeri on maraton, ei sprintti. Älä anna periksi vain muutaman huonon lyönnin takia.

Bad beatit ovat osa pokeria, mutta et voi antaa niiden vaikuttaa peliisi. Käytä näitä kuutta vinkkiä käsitelläksesi huonoja lyöntejä ja pysyäksesi positiivisena. Pokeri on pitkän aikavälin peli, ja sinulla on ylä- ja alamäkiä. Jos jatkat pelaamista, pääset lopulta kärkeen.